ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καινούργιου: Η συμβουλή της στις γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης

Η ανάρτηση που έκανε

Μαρία Σάββα

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση για την υγεία των γυναικών, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική μαστογραφία.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» παροτρύνει τις γυναίκες να μην παραμελούν την εξέταση της μαστογραφίας, ιδίως όσες έχουν ενθέματα σιλικόνης στο στήθος τους. Εκφράζοντας την ανησυχία της για την υγεία των γυναικών, τονίζει τη σημασία της πρόληψης και της τακτικής εξέτασης.

«Σαν εξέταση είναι δύσκολη, όχι γιατί πονάει – δεν πόνεσα από την εξέταση στιγμή αλλά λόγω της νεκρικής ακινησίας, του θορύβου του μηχανήματος, του πανικού κλειστοφοβίας που μπορεί να σε πιάσει κατά τη διάρκειά της όπως είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Δεν υπάρχει επιπλέον ενόχληση από το στήθος που βρίσκεται στις ειδικές κενές θήκες, δεν έχεις ζαλάδα ή οποιαδήποτε αισθητή παρενέργεια με το τέλος της εξέτασης. Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι πολύ θετικό και χαλαρωτικό» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η πρόληψη σώζει ζωές. Ο γιατρός μου με παρέπεμψε σε μαγνητική μαστών για προληπτικούς λόγους, αλλά κυρίως γυναίκες σαν κι εμένα που φέρουν ενθέματα σιλικόνης είναι καλό να υποβάλλονται στην αντίστοιχη εξέταση καθώς είναι η μόνη μέθοδος για να αναδείξει πιθανή ρήξη του ενθέματος (διαφυγή σιλικόνης)» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ενέργεια της Κατερίνας Καινούργιου αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα προσπάθειας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για ένα θέμα υγείας που αφορά πολλές γυναίκες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS