ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Πρίγκιπας George: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό πρόσεχε»

Η απάντηση που έδωσε στους συμμαθητές του

Μαρία Σάββα

Αν και ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως κάθε άλλοι γονείς, ο George απέδειξε πως είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρως το στάτους της οικογένειάς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός πρίγκιπας και δεύτερος στην σειρά διαδοχής του θρόνου, σε συζήτηση με τους συμμαθητές του, βάση της βασιλικής εμπειρογνόμωνας, Katie Nicholl, είπε: «Τον νου σας, ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς».

Αναλυτικότερα, στο βιβλίο της «The New Royals», η Katie Nicholl ανάφερε ότι το νεαρό αγόρι κατανοεί καλά τη μοναρχία και τον ρόλο της οικογένειάς του. Τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate,  φαίνεται να μεγαλώνουν με «αίσθηση καθήκοντος».

Η βασιλική ανταποκρίτρια και συγγραφέας του Vanity Fair είπε: «Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον Πρίγκιπα George, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα επιβαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος».

Πρόσθεσε ότι, «Ο George καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι πάλευε με φίλους στο σχολείο, λέγοντας τους ότι, «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις».

Ο μελλοντικός βασιλιάς, ο πρίγκιπας George, και η αδερφή του, η πριγκίπισσα Charlotte, είχαν άψογη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης και επίσημης ημέρας καθώς αποχαιρετούσαν την αγαπημένη τους γιαγιά.

Τα αδέρφια και δισέγγονα της βασίλισσας, ήταν μεταξύ των 2.000 καλεσμένων στην κρατική κηδεία της και ήταν τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ακολούθησαν το φέρετρο της βασίλισσας μέσω του Αβαείου του Westminster.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση