ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Πωλείται το δώρο αρραβώνων της Diana από τον Κάρολο

Τι δώρο της είχε κάνει;

newsroom must

Το αυτοκίνητο που είχε δώσει ως δώρο αρραβώνα ο πρίγκιπας Κάρολος στη Diana πωλείται σε δημοπρασία μετά από 20 χρόνια στο γκαράζ ενός fan της πριγκίπισσας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε δώσει στη Diana ένα Ford Escort Ghia δύο μήνες πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 1981 ως δώρο αρραβώνα και το οδηγούσε μέχρι τον Αύγουστο του 1982, όταν πωλήθηκε. Τα επόμενα χρόνια παρέμεινε σε άριστη κατάσταση στο γκαράζ του ιδιοκτήτη και πλέον θα πωληθεί σε δημοπρασία στις 29 Ιουνίου σε τιμή που αναμένεται να φτάσει τις 55 χιλιάδες βρετανικές λίρες.

Το αυτοκίνητο έχει καταγράψει 83 χιλιάδες μίλια και διαθέτει ακόμα το ίδιο χρώμα και τις ίδιες πινακίδες που είχε όταν το οδηγούσε η Diana. Ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι το σήμα στο καπό, ένας ασημένιος βάτραχος, αντίγραφο του δώρου που είχε κάνει στη Diana η αδελφή της για να της θυμίσει το παραμύθι με τον βάτραχο που φίλησε ένα κορίτσι κι έγινε πρίγκιπας.

Η Diana είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές να οδηγεί το Ford της αλλά και να κάθεται μέσα και να παρακολουθεί τον πρίγκιπα Κάρολο να παίζει πόλο. Σύμφωνα με τον Lewis Rabett από την δημοπρασία Reeman Dansie "ακόμα και το ραδιόφωνο είναι ένα ράδιο του 1980.

Κανείς δεν το έχει αλλάξει για να βάλει κάτι μοντέρνο. Είναι ακριβώς όπως το οδηγούσε η Diana” και τόνισε ότι "ήταν πολύ σουρεαλιστικό να κάθεσαι πίσω από το τιμόνι και να σκέφτεσαι ποιος θα ήταν εκεί σε μια νεαρή φάση της ζωής της και πριν κάνει όλα όσα έκανε στην δυστυχώς πολύ σύντομη ζωή της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
diana  |  royals  |  παλάτι  |  κάρολος  |  δώρο  |  αμάξι

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση