ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Pitt: Δεν έχει επαφή με τα ενήλικα παιδιά του

Όλα όσα αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον του

Μαρία Σάββα

Ο Brad Pitt δεν έχει καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του. Παρόλο που ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί σχέσεις με τα ανήλικα παιδιά του, καθώς έχει κοινή επιμέλεια με την Angelina Jolie, η κατάσταση είναι διαφορετική με τα μεγαλύτερα παιδιά του. Μερικά από αυτά έχουν επιλέξει να αλλάξουν το επίθετό τους, χρησιμοποιώντας μόνο το Jolie και διαγράφοντας το Pitt.

«Δεν έχει καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι πιο περιορισμένη το τελευταίο διάστημα, λόγω του δύσκολου προγράμματος των γυρισμάτων του», ανέφερε η πηγή. Πρόσθεσε επίσης: «Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τις περισσότερες φορές, αλλά βάσει της συμφωνίας τους, δικαιούται να τα επισκέπτεται».

Αυτή την περίοδο, ο Brad Pitt αντιμετωπίζει τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την Angelina Jolie και τις εντάσεις με τα παιδιά του, που το ένα μετά το άλλο διαγράφουν το όνομα του πατέρα τους. Ωστόσο, τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα και η αποξένωση από τα παιδιά του φαίνεται να έχουν δυναμώσει τη σχέση του με την Ραμόν, όπως αναφέρει η DailyMail.com. Ο 60χρονος ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στον τομέα του έρωτα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου ή ακόμα και της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση