ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Πιέρος: Το στιγμιότυπο από τα γενέθλια της Κορτζιά

«Κάνεις την κάθε μου μέρα πιο φωτεινή με την αγάπη σου», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

Μαρία Καραμάνου

Το πάρτι για τα γενέθλια της Μαρίας Κορτζιά, συζύγου του ποδοσφαιριστή Πιέρου Σωτηρίου, αναδείχθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη αγάπη και στυλ. Ο Πιέρος Σωτηρίου δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη και τις ευχές του στη σύζυγό του με ένα τρυφερό Instagram post, κάνοντας την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για την οικογένειά τους.

Η εμφάνιση του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακή, με μια matching εμφάνιση στα άσπρα, προσδίδοντας μια αίσθηση ενότητας και στυλ. Ωστόσο, η Μαρία ξεχώρισε με το λαμπερό της mini φόρεμα, το οποίο διέθετε κρόσια και κρύσταλλους, ενώ είχε θηλυκά cut outs στη μέση. Η επιλογή της αντικατοπτρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη θηλυκότητά της.

Το πάρτι φαίνεται να ήταν μια ευχάριστη και ζεστή οικογενειακή συγκέντρωση, όπου η αγάπη και η ευτυχία έδωσαν τον τόνο. Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν αυτήν την ευχάριστη στιγμή με τους αγαπημένους τους και να δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Μάλιστα, ο Πιέρος συνόδευσε την ανα΄ρτηση του τρυφερές ευχές στη σύζυγό του για τα γενέθλια της γράφοντας, «Χρόνια Πολλά αγάπη μου. Κάνεις την κάθε μου μέρα πιο φωτεινή με την αγάπη σου. Ας είναι μια χρόνια γεμάτη χαρές και όμορφες αναμνήσεις, μαζί».

Στο στιγμιότυπο που είδαμε, η Μαρία και ο Πιέρος ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας αγκαλιά την άσπρη τούρτα της. Η τούρτα αυτή είναι διακοσμημένη με κόκκινες καρδούλες, προσδίδοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ερωτισμού στην εικόνα. Η επιλογή των κόκκινων καρδιών ως διακοσμητικών στοιχείων στην τούρτα αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ευαισθησία που επικρατεί σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση