ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Lizzo: «Παραιτούμαι» έγραψε στο Instagram

«Βρίσκομαι συνεχώς αντιμέτωπη με τα ψέματα που λένε για μένα για τα views», τόνισε μέσα από τα λόγια της.

Μαρία Καραμάνου

Σε μία αναπάντεχη κίνηση που συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής και των social media, η διάσημη τραγουδίστρια Lizzo, γνωστή για τις εκρηκτικές εμφανίσεις και τα ισχυρά μηνύματα αυτοαγάπης μέσα από τα τραγούδια της, προκάλεσε αίσθηση ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από τον κόσμο της διασημότητας και της μουσικής. Με μια λιτή, αλλά βαρυσήμαντη δήλωση στο Instagram, η οποία ολοκληρωνόταν με τη λέξη «παραιτούμαι», η Lizzo άφησε πολλούς θαυμαστές και ακολούθους της να αναρωτιούνται για τα κίνητρα και τις μελλοντικές της προθέσεις.

Η ανάρτησή της γρήγορα γέμισε με σχόλια υποστήριξης από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, που εξέφραζαν την αγάπη και την εκτίμησή τους προς την τραγουδίστρια. Η Paris Hilton, μεταξύ άλλων, άφησε ένα σχόλιο λέγοντας, «Σε αγαπάμε Queen», εκφράζοντας έτσι την αλληλεγγύη και τη στήριξη που καλλιτέχνες προσφέρουν ο ένας στον άλλον σε δύσκολες στιγμές.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε, «Κουράστηκα να μου σέρνουν όλα αυτά για τη ζωή μου στο διαδίκτυο. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους και να βοηθήσω τον κόσμο να είναι λίγο καλύτερος από το πώς τον βρήκα. Αλλά αρχίζω να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει μέσα του. Βρίσκομαι συνεχώς αντιμέτωπη με τα ψέματα που λένε για μένα για τα views, να είμαι κάθε φορά ο στόχος του αστείου εξαιτίας της εμφάνισής μου. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτές τις μ@@@ίες». 

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται ως έκπληξη, ειδικά μετά την πρόσφατη ανάρτησή της στις 17 Μαρτίου, όπου η Lizzo εμφανιζόταν ενθουσιασμένη για την προετοιμασία νέων μουσικών κομματιών, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υπομονή και την ανεκτίμητη υποστήριξη. Η απότομη αλλαγή τόνου και προοπτικής αποτελεί μία ξεκάθαρη υπενθύμιση των πιέσεων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες στην προσπάθεια να διατηρήσουν μια ισορροπία μεταξύ της δημιουργικής τους έκφρασης και της προσωπικής τους ευημερίας.

Αυτή η εξέλιξη εγείρει σημαντικά ερωτήματα για το μέλλον της Lizzo στη μουσική βιομηχανία και τον τρόπο με τον οποίο οι διάσημοι διαχειρίζονται τη δημοσιότητα και τις προσωπικές τους προκλήσεις. Αναμφίβολα, οι θαυμαστές της αναμένουν με αγωνία περαιτέρω διευκρινίσεις και ελπίζουν σε μια επιστροφή που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναδική της ταλαντούχα παρουσία στον μουσικό κόσμο.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της είχε δηλώσει, «Γράφω την καλύτερη μουσική και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα την ακούσετε όλοι. Είμαι σχεδόν έτοιμη να ξαναγίνω κανονικός άνθρωπος, να είμαι έξω, να αγαπώ και να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Να προσπαθώ και να κάνω νέους φίλους, να τραγουδάω και να μιλάω για τον πόνο και τη χαρά μου. Απλά δώστε μου λίγο ακόμα χρόνο. Σας ευχαριστώ για την υπομονή, και σε όσους δεν με ακολούθησαν, σας ευχαριστώ επίσης, γιατί τώρα ξέρω πού βρισκόμαστε». 

Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η Lizzo το προηγούμενο έτος, από την αντιμετώπιση body-shaming σχολίων μέχρι τις σοβαρές κατηγορίες που εκτυλίχθηκαν σε νομικές διαδικασίες, αναδεικνύουν τις πολυδιάστατες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες στον χώρο της διασημότητας. Η απόφασή της να κλειδώσει τον λογαριασμό της στο Twitter και οι δημόσιες απειλές για αποχώρηση από τη μουσική βιομηχανία αποτέλεσαν ένδειξη του βάρους που μπορεί να συσσωρεύσει η δημόσια πίεση και κριτική.

Οι μηνύσεις που κατατέθηκαν από τις χορεύτριες Arianna Davis, Crystal Williams, και Noelle Rodriguez εγείρουν σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες, αν αποδειχθούν, συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της προσωπικής τους ακεραιότητας. Το να πιέζεται το προσωπικό να συμμετέχει ή να παρακολουθεί σεξουαλικές παραστάσεις αποτελεί μια σοβαρή καταγγελία που υπονομεύει την επαγγελματική και προσωπική ευημερία των εμπλεκομένων.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση