ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Brad Pitt: Παραιτείται από τη διαμάχη με τη Jolie

Ο γνωστός ηθοποιός απέσυρε το αίτημα του για συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Μαρία Καραμάνου

Η πιθανή επίλυση της διαμάχης μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie φαίνεται να είναι σημαντική εξέλιξη στον κόσμο του Hollywood. Η απόφαση του Pitt να παραιτηθεί από το αίτημά του για κοινή επιμέλεια των παιδιών τους και να αφήσει την πλήρη επιμέλεια στην Jolie φαίνεται να οδηγεί προς έναν εξομαλυντικό διακανονισμό.

Αυτή η απόφαση ενδεχομένως να είναι συνεπής με την προσπάθεια του Pitt να διατηρήσει μια θετική σχέση με τα παιδιά τους, παρά την ολοένα και πιο δύσκολη διαμάχη μεταξύ του και της πρώην συζύγου του. Η απόφαση αυτή ενδέχεται επίσης να δημιουργήσει μια πιο ειρηνική και σταθερή περιβάλλοντα για τα παιδιά τους.

Εάν η διαμάχη επιλυθεί όπως αναμένεται, αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα καινοτόμο βήμα προς την αναζήτηση ειρηνικών λύσεων σε διαμάχες διαζυγίων μεταξύ διάσημων προσώπων, παρέχοντας παράλληλα ένα παράδειγμα για το πώς η συνεργασία και ο σεβασμός μπορούν να εξυπηρετήσουν το συμφέρον των παιδιών σε τέτοιες καταστάσεις.

Η πραγματικότητα όμως αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της κατάστασης μεταξύ του Pitt και των παιδιών του. Τα γεγονότα που έχουν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης, όπως η ανάρτηση του Παξ στο Instagram και οι πιθανές δυσκολίες στις σχέσεις του ηθοποιού με τα παιδιά του, προσθέτουν ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας στην υπόθεση.

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, ο γιος του Pitt έγραφε, «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ...Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε».

Μετά από λίγο καιρό, η Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί, η 18χρονη κόρη των διάσημων ηθοποιών έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης όπου παρουσιάστηκε ως νέο μέλος της αδελφότητας Alpha Kappa Alpha στο πανεπιστήμιο, ένα βίντεο της έγινε viral. Στο βίντεο αυτό, η Ζαχάρα παρουσιάστηκε λέγοντας υπερήφανα, «Είμαι η Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί», χωρίς να αναφέρει το επίθετο του πατέρα της.

Το περιστατικό αυτό έλαβε μεγάλη προσοχή καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι η Ζαχάρα παρέλειψε το δεύτερο μισό του επιθέτου της κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της.

Σε άλλα νέα, η Jolie κατάφερε να επιτύχει στην υπόθεση του οινοποιείου Miraval στη Γαλλία, το οποίο είχε αγοράσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt. Λίγο πριν τις φήμες ότι ο Pitt σκοπεύει να αποχωρήσει από την υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών τους, ο δικηγόρος της Jolie δήλωσε ότι εκείνη πέτυχε μερικές δικαστικές επιτυχίες σχετικά με το γαλλικό αυτό κτήμα και οινοποιείο.

Η δικαστική διαμάχη εστιάζεται στην πώληση του μεριδίου ιδιοκτησίας της Angelina Jolie στον ρωσικό ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ το 2021. Ο δικαστής έδωσε το πάνω χέρι στη βραβευμένη 48χρονη ηθοποιό, απορρίπτοντας πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Brad Pitt είχε υποβάλει κατά τη διάρκεια της δίκης στο Λος Άντζελες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση