ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός

Ποιος θα αναλάβει τώρα την υπεράσπιση του ηθοποιού

newsroom must

Από  την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες παραιτήθηκε ο μέχρι προσφάτως δικηγόρος του, Θέμης Σοφός. 

Αν και ο δικηγόρος μέχρι στιγμής δεν αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτησή του, πληροφορίες στα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν  πως υπήρχε διάσταση απόψεων μεταξύ του ηθοποιού και του συνηγόρου υπεράσπισης. 

Πλέον την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με την Κική Μπακιρτζίδου, ανέλαβε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο  Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά με οιονδήποτε τρόπο έναντι των τριών ηθοποιών που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του, όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες μέρες.

Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας του με την Φαίη Σκορδά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως "η ψυχολογική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν είναι καλή, όπως δεν είναι κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στην φυλακή", προσθέτοντας ότι "στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι". Ακούγοντας τα λόγια αυτά, η παρουσιάστρια αντέδρασε λέγοντας "Ε, δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας που δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση”. Τότε ο Δημητρακόπουλος της είπε: "Δεν σας είπα να στενοχωρηθείτε ούτε να μην στενοχωρηθείτε. Σε δύσκολη στιγμή μπορεί να βρεθεί ο καθένας. Τότε είναι δίπλα στον άνθρωπο αυτόν μόνο η μάνα και ο δικηγόρος του. Όλοι οι άλλοι είναι εκεί για τα στιγμιαία φλας και την δημοσιότητα".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση