ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Pete Davidson: ''Η εμμονή της Kim να μην τρώει για να είναι αδύνατη τον έχει κουράσει''

Σπρώχνει το φαγητό από το πιάτο

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η εμμονή που έχει η Kim Kardashian με την εξωτερική της εμφάνιση και το γεγονός ότι θέλει να φαίνεται αδύνατη έχει ήδη αρχίσει να κουράζει τον σύντροφό της, Pete Davidson. 

«Η Κιμ έχει εμμονή να γίνει πολύ αδύνατη. Αυτό έχει κυριεύσει πραγματικά τη ζωή της και την έχει κάνει εντελώς βαρετή. Είναι τόσο ερωτευμένοι. Η Κιμ είναι πιο ανάλαφρη και χαρούμενη με τον Πιτ και αυτό φαίνεται με πολλούς τρόπους. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί, αλλά έχουν επίσης μια βαθιά σύνδεση. Ο Pete εύχεται μόνο να μπορούσε η Kim να διασκέδαζε λίγο περισσότερο και να το απολάμβανε πιο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή. 

Παράλληλα, ο 28χρονος κωμικός είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Hart to Heart» πως έχει σκοπό να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια σύντομα καθώς το όνειρό του είναι να γίνει ένας σωστός οικογενειάρχης. 

«Το όνειρο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να κάνω ένα παιδί. Θέλω απλώς να είμαι εκεί και να τα βλέπω να έχει αυτό που δεν είχα εγώ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό οπότε είναι ακριβώς αυτό που σκοπεύω να κάνω στο μέλλον. Απλώς προσπαθώ να γίνω καλός “μάγκας”, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος, ώστε όταν συμβεί αυτό να είναι απλά πιο εύκολο», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση