ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Παπαρίζου: Μίλησε για την στήριξή της στους ΛΟΑΤΚΙ

«Δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει κάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει στο EuroPride της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας τη στήριξή της στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις. Με αφορμή τη συμμετοχή της σε αυτή την εμβληματική εκδήλωση, η Παπαρίζου μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τις διακρίσεις που δυστυχώς εξακολουθούν να υφίστανται στην κοινωνία, αλλά και τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί η ίδια, κυρίως για την εμφάνισή της.

Η Παπαρίζου, γνωστή για τη δυναμική της προσωπικότητα και τη σταθερή της στήριξη στα ανθρώπινα δικαιώματα, ανέφερε ότι από μικρή ηλικία διδάχθηκε να μην διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα ή άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά. Αυτό το μάθημα την έχει οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη αποδοχή και σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των διαφορών τους.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τα επικριτικά σχόλια που έχει λάβει για την εμφάνισή της, υπογραμμίζοντας ότι η κοινωνία μπορεί να είναι σκληρή και κρίσιμη. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της αυτοπεποίθησης και της αποδοχής του εαυτού μας, όπως και των άλλων, όπως είναι.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε, «Δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει κάτι, γιατί δεν θεωρώ ότι το να αγαπάς και να στηρίζεις τους ανθρώπους είναι "ανθρώπινο κατόρθωμα"» είπε αρχικά στο περιοδικό Antivirus και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έμαθαν να σέβομαι και να αγαπάω τους γύρω μου και να μην διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα, την πολιτική τους τοποθέτηση ή την εμφάνιση τους».

Και συνέχισε, «Θέλω να είμαι δίπλα σε όποιον έχει την ανάγκη για την στήριξή μου, όπως και εγώ αντίστοιχα ως άνθρωπος θέλω τέτοιους ανθρώπους στο πλάι μου. Οι καλλιτέχνες είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε κάτι διαφορετικό, ούτε κάτι ανώτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να ξυπνάω σε μια χώρα που δε θα χρειάζεται καν να αντιμετωπίζεται η φράση «αυτός υποστηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» σαν κάτι μοναδικό ή αξιοσημείωτο για έναν άνθρωπο».

Ενώ για το Body Shaming δήλωσε, «Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση