ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Αργυρός: «Εκεί λοιπόν, στο tour, έπαθα κρίση»

Όσα αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Μαρία Καραμάνου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά την Παρασκευή το βράδυ, 7 Ιουνίου, όπου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα με την μέση του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε και πώς αυτές επηρέασαν τη ζωή και την καριέρα του.

Ο Αργυρός ανέφερε ότι είχε δύο κήλες στη μέση του, κάτι που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα. Εξήγησε πως, λόγω των απαιτήσεων της περιοδείας του σε όλο τον κόσμο, δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για γυμναστική και φροντίδα του σώματός του. Μάλιστα, αποκάλυψε, «Πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου, είχα κάτι πάρα σοβαρό που το έχει περάσει αρκετός κόσμος. Έχω δυο κήλες στη μέση και τι γίνεται τώρα. Λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα να γυμναστώ και να κάνω κάποια πράγματα. Εκεί λοιπόν, στο tour, έπαθα κρίση».

Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, του χορηγήθηκε ένεση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη. Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να αισθανθεί το πόδι του από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, με αποτέλεσμα το πόδι του να ατροφήσει και να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη μέση.

Ο ίδιος τόνισε, «Δυο μέρες πριν τη συναυλία μού βγήκε η κήλη πιο έξω, ακούμπησε επάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot. Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου και έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν έκχυση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη. Δεν ένιωθα το πόδι μου. Ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση, γενικότερα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και πραγματικά δεν ήθελα να πω κάτι». 

Ο Αργυρός παραδέχτηκε πως αυτή η περίοδος ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής του, αλλά προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία και την αντοχή του. Παρά τις δυσκολίες, συνέχισε να γυμνάζεται και να προσπαθεί να δυναμώσει τους κοιλιακούς και ραχιαίους μυς του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προέκυψαν από την πάθηση.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση