ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Παναγιωτόπουλος: Όσα δήλωσε δικηγόρος του μετά την αποφυλάκιση του

«Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του»

newsroom must

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτοπούλου, μίλησε σήμερα Τετάρτη 29/12 μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή «Super Κατερίνα», δίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πελάτη του. Ο Γιώργος Δακουράς, αναφέρθηκε στην απόφαση του ανακριτή να μην προβεί σε σύλληψη , αφήνοντας τον ελεύθερο υπό όρους καθώς και στην ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή μετά τον σκάνδαλο.

«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί κατέστη εφικτό να κρατήσουμε την υπόθεση σε αυτό το στάδιο της ανάκριση, δεδομένης της άσκησης της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τις δύο τελευταία πράξεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της ανάκρισης να γίνει κατανοητό ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις ή ύποπτος φυγής» είπε αρχικά ο Γιώργος Δακουράς.

Προσθέτοντας , «Πέρα από την ικανοποίηση που νιώθει αφού αφέθηκε ελεύθερος. Το πως είναι ένας άνθρωπος που κρατήθηκε για δύο κακουργήματα, είναι αυτονόητο πως μπορεί να νιώθει. Όσο και αν κατηγορήθηκε για συμπεριφορές που πραγματικά έχουν ιδιαίτερη απαξία, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας ότι λαμβάνει την απαραίτητη στήριξη από αυτούς «Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση