ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Ozzy Osbourne: Ανησυχία για τον σταρ των Black Sabbath

Εξασθενημένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μαρία Καραμάνου

Ο Ozzy Osbourne, ο 74χρονος rock star και πρωτοπόρος των Black Sabbath, προκαλεί σοκ και ανησυχία με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας τον να είναι αδύναμος και να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο 74χρονος καλλιτέχνης, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας εδώ και πολλά χρόνια, πάσχει από Πάρκινσον από το 2003. Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να αποχωρεί από κτίριο στη Σάντα Μόνικα, με δύο συνοδούς που σπρώχνουν το αναπηρικό αμαξίδιό του.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχία στους θαυμαστές του, καθώς ο Ozzy Osbourne έχει γίνει σύμβολο του rock και ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής.

Οι προβληματισμοί για την υγεία του Ozzy έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, και οι εικόνες από την καθημερινότητά του επιβεβαιώνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των προβλημάτων υγείας του. Η εικόνα του Osbourne σε ανάγκη χρήζει σεβασμού, ενώ οι οπαδοί του εκφράζουν ανησυχία για την κατάστασή του και εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

Η πρόσφατη εμφάνιση του Ozzy Osbourne ακολούθησε δηλώσεις του γιου του, Jack, ο οποίος ανέφερε ότι η 15 μηνών κόρη του, Maple, τρομάζει όταν βλέπει τον παππού της. Σύμφωνα με τον Jack Osbourne, η Maple έχει ανάμικτη αντίδραση όταν βλέπει τον Ozzy στην πραγματική ζωή, παρόλο που είναι μεγάλη θαυμάστρια του παππού της όταν τον παρακολουθεί στην τηλεόραση. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση