ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ήβη Αδάμου: Ακολούθησε την τάση της Dua Lipa

Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το προφίλ της στο Instagram.

Μαρία Καραμάνου

Εκπλήσσοντας το κοινό, η Ήβη Αδάμου προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική ενέργεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφαιρώντας όλες τις φωτογραφίες της, ενώ διατήρησε μόνο 7 posts που σχετίζονταν με την προώθηση του νέου της κομματιού. Αυτή η επιλογή είναι ένα προφανές μήνυμα για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της τραγουδίστριας.

Η ίδια προχώρησε σε αυτή την κίνηση παίρνοντας έμπνευση από τη Dua Lipa, η οποία επίσης επιλέγει να διαγράφει όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες της κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ. Αυτή η πρακτική δημιουργεί μια αίσθηση νέας αρχής και ανανέωσης για τον καλλιτέχνη, παρασύροντας τους θαυμαστές σε ένα ταξίδι που συνδέεται στενά με το νέο τους δημιουργικό έργο.

Photo By @iviadamou_ On Instagram

Η Ήβη Αδάμου, παρακολουθώντας αυτό το trend, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ανυπομονησίας και περιέργειας για το επερχόμενο της έργο. Με τον περιορισμένο αριθμό φωτογραφιών που προσφέρει, επικεντρώνεται στην προώθηση του νέου της κομματιού, προσφέροντας ένα μυστηριώδες και συναρπαστικό ξεκίνημα για τους ακροατές και τους θαυμαστές της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Ήβη, ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως πίσω από το νέο της μουσικό εγχείρημα, βρίσκεται ο Φοίβος. Συγκεκριμένα πόζαρε μαζί του στο στούντιο είπε, «Είναι τιμή μου που έχει γράψει το "Τι σου κάνει;" ένα δυναμικό τραγούδι που λάτρεψα από το πρώτο άκουσμα και που είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσετε και εσείς. Από τη συνεργασία αυτή, δε θα μπορούσε να λείπει και ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής trap, o Trannos, που ήρθε να ντύσει το νέο μας εγχείρημα με τον δικό του φοβερό τρόπο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση