ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ζώη Σοφοκλέους: Η μόδα και η ζωή μετά τον COVID

Η Ζώη Σοφοκλέους αναλύει μαζί μας την επόμενη μέρα για το brand της, ZS, αλλά και την ίδια στο νέο must, που κυκλοφορεί 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η μόδα και η υγεία είναι δύο χώροι που επηρεάστηκαν αρκετά τον τελευταίο χρόνο. Τι συμβαίνει όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τους δύο; Η συνάντησή μας γίνεται στο πλαίσιο της φωτογράφισης, στη Λεμεσό, λίγες εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε μέσω του Instagram πως βγήκε θετική στον COVID-19. Τώρα όμως ζει την επόμενη μέρα, υγιής. Με ελάχιστο μακιγιάζ, που είναι άλλωστε κάτι που υιοθέτησε εδώ και καιρό, και ντυμένη με ρούχα από την καλοκαιρινή συλλογή του ZS, η Ζώη Σοφοκλέους μάς μιλά για όλα, από το πώς αντιμετώπισε τη νόσο, όσα κρατά από την περιπέτεια της υγείας της, το επόμενο βήμα για το brand της αλλά και τη μόδα, σε έναν κόσμο όπου όλα πλέον είναι αλλιώς.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις μόλις έμαθες πως ήσουν θετική;
Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να νιώσω άγχος και ανησυχία για το πώς θα το περάσω και πώς θα αντιμετωπίσω και τη δουλειά υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Γιατί επέλεξες να το μοιραστείς με τους ακολούθους σου;
Θεώρησα ότι ήταν σημαντικό να γνωρίζουν ότι ο ιός είναι αληθινός και επίσης τον λόγο για τον οποίο θα απείχα από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες.

Αναθεώρησες κάποιες καταστάσεις εκείνο τον καιρό; Τι μαθήματα πήρες;
Πιστεύω πως από την αρχή αυτής της πανδημίας οι πλείστοι μας έχουμε αναθεωρήσει αρκετά αλλά γενικότερα αυτό που θα αναφέρω ως μάθημα από αυτήν την εμπειρία είναι ότι μας βοήθησε να εκτιμήσουμε την απλότητα της καθημερινότητας αλλά και την ανθρώπινη επαφή που είναι ανάγκη κάθε ανθρώπου.

Η Ζώη Σοφοκλέους αναλύει μαζί μας την επόμενη μέρα για το brand της, ZS, αλλά και την ίδια στο νέο must, που κυκλοφορεί 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση