ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Όταν η Margot Robbie χαστούκισε τον Leonardo DiCaprio

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αυτό σίγουρα δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κάναμε αν γνωρίζαμε τον Leonardo DiCaprio. 

H Margot Robbie αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που συνάντησε τον Leo ήταν στην οντισιόν της ταινίας ''Wolf of Wall Street'' και αποφάσισε απο μόνη της να του δώσει ένα χαστούκι. Η Robbie εξασφάλισε το ρόλο και ο DiCaprio της ζήτησε να το ξανακάνει. 

Μιλώντας για εκείνη, στο τεύχος του '"TIME'' με τους πιο influential ανθρώπους, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Martin Scorsese, είπε: 

''Έδωσε ρέστα στο κομμάτι της στην πρώτη μας συνάντηση βγαίνοντας εκτός εαυτού και δίνοντας στον Leonardo DiCaprio ένα δυνατό χχαστούκι στο πρόσωπο. Ήταν αυτοσχεδιασμός που μας συνεπήρε όλους''.

Πριν απ' αυτό όμως, η ίδια η Margot αποκάλυψε λεπτομέρειες για αυτή τη συνάντηση σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar. 

''Σκεφτόμουν ''Έχεις κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα σ' αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό, δε θα ξεχωρίσεις. Είναι μία ευκαιρία που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου, απλά πάρ' την''. Και τότε άρχισα να του φωνάζε και φώναζε κι αυτός - ήταν πολύ τρομακτικός - και στο τέλος λέει ''Έπρεπε να ήσουν χαρούμενη που έχεις για άντρα κάποιον σαν εμένα. Φίλα με τώρα''. Σκεφτηκα να τον φιλήσω γιατί πότε θα μου δινόταν ξανά τέτοια ευκαιρία; Αλλά ένα άλλο μέρος του μυαλού μου κάνει ένα κλικ και τον χτύπησα στο πρόσωπο και του φώναξα ''άντε γ*****, που δεν είναι στο σενάριο. Στο δωμάτιο έπεσε νεκρική σιγή''.

Όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε αυτή η συνάντηση. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X