ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Όλα τα νέα spoilers από τα γυρίσματα του ''Game of Thrones''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Tα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του ''Game of Thrones'' βρίσκονται σε εξέλιξη και όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν.Φωτογραφία από τα σκηνικά παρουσιάζουν το King's Landing κατεστραμμένο και καμένο ενώ μάρτυρες που βρίσκονταν στα γυρίσματα έκαναν λόγω για χρήση πυροτεχνικών εφέ. 

H φωτογραφία είναι αυτή: 

Στο τέλος της έβδομης σεζόν, ο Jon Snow και η Daenerys κάλεσαν ανακώχή με την Cersei... ή έτσι νόμιζαν αφού η Cersei πρόκειται να τους αφήσει να αντιμετωπίσουν τον Night King και τον στρατό του, όσο εκείνη συμμαχεί με τον Euron και το Golden Gompany για να εξαφανίσουν όποιο επιζήσει. 

Βλέποντας τη φωτογραφία από τα γυρίσματα, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως τα σχέδια της δεν πήγαν όπως ήθελε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν τη φωτιά προκάλεσε ο δράκος της Daenerys ή ο Viserion (υπό τον έλεγχο του Night King), και αν είναι το δεύτερο τότε ο τρομερός δράκος του πάγου έχει προχωρήσει πολύ μέσα στο Westeros. 

Σε άλλα νέα, η Emilia Clarke (ή τηλεοπτική Daenerys) επιβεβαίωσε πως έχουν γυρίσει πολλά φινάλε έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσει τι θα γίνει στο τέλος. Μάλιστα, τα μέτρα που έχουν πάρει είναι τόσο αυστηρά, που ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν ξέρουν το πραγματικό τέλος. 

Υπομονή μέχρι το 2019.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση