ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Οικονομάκου: «Η ζωή συνεχίζεται»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο.

Μαρία Καραμάνου

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έκανε την πρώτη της δήλωση ενώπιον κάμερας. Όπως συνηθίζει, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας απέφυγε ευγενικά να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Όμως, αποκάλυψε πως, «Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δε μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα,» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και στον Γρηγόρη Μπάκα.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, «Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται». 

Mάλιστα, το ζευγάρι πριν από περίπου 3 εβδομάδες εξέδωσε ανακοίνωση για τον χωρισμό του γράφοντας, «Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή. 

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα». 

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση