ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Οι συγγενείς του Riz Ahmed μάλλον δεν εκτιμούν την υποψηφιότητα του στα Oscars

Οι απολαυστικές ατάκες που αποκάλυψε μέσω ενός tweet

Τα Oscars εξακολουθούν να θεωρούνται η σημαντικότερη βράβευση για κινηματογραφικές παραγωγές και όλους όσους εργάζονται σ' αυτές. Μια υποψηφιότητα στα Oscars είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για έναν ηθοποιό (πόσο μάλλον μια νίκη) και γι' αυτό είναι κάτι που αποζητούν οι περισσότεροι ηθοποιοί του Hollywood. 

Φέτος, ο Riz Ahmed βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους στην κατηγορία ''Καλύτερος Ηθοποιός σε Βασικό Ρόλο'', για τον ρόλο του στην ταινία ''Sound of Metal'' του Amazon Prime και έγινε έτσι ο πρώτος Μουσουλμάνος που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο κάποιοι συγγενείς του δεν φαίνεται πως εκτιμούν τη σημαντικότητα της υποψηφιότητάς του, και αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα... απολαυστικό tweet. 

''Ο ξάδερφός μου ο Adnan πραγματικά δεν γνώριζε τι είναι τα Oscars. 'Γιατί όλη η βαβούρα; Εγώ κέρδισα βραβείο ως Καλύτερος στη Συμμετοχή Καταναλωτή για το οικονομικό τρίμηνο'. Ένας άλλος ξάδερφος μπήκε στη συζήτηση 'Μπα, δεν είναι όσο μεγάλο είναι αυτό γιατί αυτός δεν κέρδισε τίποτα. Είναι λες και πήρε email από το αφεντικό' ευχαριστώ, αφεντικό'' έλεγε το tweet καταγράφοντας τι του είπαν τα ξαδέρφια του με αφορμή την υποψηφιότητα του. 

Η αλήθεια είναι πως για να πάρει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο έχει να αντιμετωπίσει δύσκολο ανταγωνισμό. O Chadwick Boseman, ο Gary Oldman, o Anthony Hopkins και ο Steven Yeun, για τις ταινίες ''Ma Rainey's Black Bottom'', ''Mank'', ''The Father'' και ''Minari'' αντίστοιχα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση