ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Οι Sussex ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για τον ερχομό της κόρης τους

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ζουν τις πιο όμορφες στιγμές στην οικογενειακή τους ζωή, καθώς μόλις πρόσφατα ήρθε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί, η Lilibet – Diana (πρώτο ο Archie) να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ενώ με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, οι δύο είχαν όλο τον χρόνο και τα μέσα να προετοιμαστούν κατάλληλα αυτή την φορά.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό ‘People’, οι δύο «Είδαν αρκετά νοσοκομεία πριν αποφασίσουν για το Santa Barbara Cottage Hospital, αφού η Meghan λατρεύει ότι το ίδρυσαν μόνο γυναίκες». Αναφερόμενοι στην προετοιμασία τους, ενώ πρόσθεσε ότι «Είχαν μια μεγάλη ομάδα ασφαλείας που έπρεπε να βολευτεί στο νοσοκομείο».

Να σημειώσουμε, ότι το νοσοκομείο που επέλεξαν έχει μια κορυφαία μονάδα μαιευτικής που προσφέρει εμπειρίες εστιαζόμενες στην οικογένεια, και προσαρμόζονται ανάλογα με το τι θα ζητήσει η μανούλα.

Ενώ η Meghan είχε στο πλευρό της τους γιατρούς της Melissa Drake και Gowri Motha (μέσω τηλεδιάσκεψης από την Βρετανία), με τον δεύτερο να είναι ο γιατρός που έφερε στον κόσμο τον μικρό Archie στο Portland Hospital του Λονδίνου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση