ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Όταν η Meghan μας ''αποκάλυψε'' πώς θα κερδίσουμε έναν πρίγκιπα

Οι συμβουλές που έδωσε η Meghan στις single γυναίκες!

Δέσποινα Άσπρου

Θα ταξιδέψουμε λίγο πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 2015 όταν η Meghan Markle ήταν μια απλή κοινή θνητή και ως single έγραφε στο blog της συμβουλές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της "The Sun'', η δούκισσα ξεκίνησε τότε το post της λέγοντας πόσο άτυχη ήταν αφού η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την έβρισκε σχεδόν πάντα μόνη της... και έπειτα κατέληξε τονίζοντας την αναγκαιότητα του να αγαπήσει ο καθένας τον εαυτό του.

Αναλυτικότερα, η Meghan είχε γράψει: "Γίνε ο δικός σου Βαλεντίνος... Αυτά τα παπούτσια, παρεμπιπτόντως, τα αγόρασα εγώ ως δώρο στον εαυτό μου. Επειδή έχω δουλέψει σκληρά, δεν πρόκειται να περιμένω κάποιος να μου αγοράσει αυτά που επιθυμώ, και επειδή θέλω να περιποιηθώ τον εαυτό μου, παίρνω μόνη μου αυτά που μου αρέσουν. Γιατί είμαι ο δικός μου Βαλεντίνος". Και συνέχισε λέγοντας: "Είτε έχετε κάποιον, είτε είστε single, γιορτάστε τη σημερινή μέρα. Αγαπήστε τον εαυτό σας και γιορτάστε! Να είστε ο δικός σας όμορφος, αστείος και αγαπητός Βαλεντίνος. Το αξίζετε!"

Και κάπως έτσι, την περίοδο εκείνη χωρίς να το ξέρει, η Meghan μας αποκάλυψε το μυστικό για να βρούμε και εμείς τον πρίγκιπα μας -Ok, μπορεί να μην είναι real prince, αλλά θα είναι ο δικός μας πρίγκιπας! Ποιο είναι; Προφανώς να αγαπάμε τον εαυτό μας και όλα τα άλλα θα 'ρθουν!

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση