ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Αυτή είναι η πριγκίπισσα που η Kate και η Meghan μάλλον ''φοβούνται''

Κι όμως, η Deena Aljuhani Abdulaziz μπορεί κάλλιστα να ''εκθρονίσει'' τις πριγκίπισσες της Βρετανίας

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί στο παρελθόν οι γαλαζοαίματες να ακολουθούσαν πιστά το πρωτόκολλο και να παρέμειναν κάπως παραγκωνισμένες, ωστόσο σήμερα αποκτούν ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Είναι εμφανές πως το «νέο αίμα» των royals είναι super chic και ξέρει πολύ καλά πως να μαγνητίζει τα βλέμματα... και να κοσμεί τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων lifestyle ΜΜΕ.

Μέχρι σήμερα, όταν ακούγαμε για royal fashion, συνειρμικά σκεφτόμασταν την Meghan, την Kate και την βασίλισσα Letizia της Ισπανίας. Πρόσφατα όμως ''ανακαλύψαμε'' μια ακόμη πριγκίπισσα που όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις προηγούμενες, αλλά στυλιστικά -μάλλον- μπορεί και να τις ''εκθρονίσει''! Ο λόγος για την 44χρονη πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας Deena Ali Al-Juhani Abdulaziz!

 

Η Deena Ali Al-Juhani Abdulaziz γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και είναι κόρη του πρώην υπουργού Επικοινωνίας της Σαουδικής Αραβίας, Ali al-Juhani. Σήμερα, είναι επιχειρηματίας ενώ στο παρελθόν υπήρξε η πρώτη editor-in-chief της Vogue Arabia - οπότε ναι, για να μην πολυλογούμε, η Deena ξέρει πολύ καλά από μόδα... και αν ποτέ τύχει να συναντηθούν μαζί της η Kate και η Meghan, μάλλον θα πρέπει να ''φοβηθούν''!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X