ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου από το νοσοκομείο

Βρίσκεται εκεί λόγω του κορωνοϊού.

newsroom must

Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες στον «Ευαγγελισμό» μετά από τα έντονα συμπτώματα που παρουσίασε λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος, πλέον νιώθει αρκετά καλύτερα, και φαίνεται να ξεπερνά σιγά σιγά την κατάσταση. Έτσι θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και να εκφράσει τα συναισθήματά του, ο ίδιος έκανε την δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση