ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Οι πρώτες 48 ώρες του Φειδία στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Φειδίας Παναγιώτου ξεχωρίζει ως ο μοναδικός ευρωβουλευτής χωρίς κομματική υποστήριξη.

Μαρία Καραμάνου

Ο νεαρός Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, με ένα νέο βίντεο στο TikTok, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τις πρώτες του 48 ώρες στις Βρυξέλλες ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Φειδίας, που κατάφερε να κερδίσει μια θέση χωρίς καμία κομματική υποστήριξη, μεταφέρει τη δική του οπτική για την εμπειρία αυτή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», δηλώνει ο Φειδίας στο βίντεο, εξηγώντας ότι η νέα αυτή πρόκληση τον ενθουσιάζει επειδή του παρέχει πολλές νέες πληροφορίες και μαθήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο νεαρός ευρωβουλευτής φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή, ανυπομονώντας να μάθει και να προσαρμοστεί στη νέα του θέση.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Φειδίας περιγράφει την καθημερινότητά του, «Ξυπνώ το πρωί, έρχομαι εδώ και ξεκινώ meeting με ευρωβουλευτές, αρχηγούς κομμάτων, πολιτικές ομάδες, και υπαλλήλους του ευρωκοινοβουλίου». Παρά το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές δεν έχουν αρχίσει ακόμα επίσημα τη δουλειά τους, ο Φειδίας επιλέγει να μένει όλη μέρα στο κτίριο για να κατανοήσει καλύτερα τη λειτουργία του.

@fidiaspanayiotou

Πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο

original sound - Fidias Panayiotou

Ο Φειδίας δεν απέφυγε να απαντήσει και στην κριτική που δέχεται για τα βίντεο που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα. «Παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι είμαι expert στο να βγάζω βιντεάκια», λέει, εξηγώντας ότι η διαδικασία του παίρνει μόνο 20-30 λεπτά την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, διαβεβαιώνει τους ακολούθους του ότι παραμένει αφοσιωμένος στη δουλειά του παράλληλα με τη δημιουργία περιεχομένου.

Κλείνοντας το βίντεο, ο Φειδίας αναφέρεται στους επόμενους δύο στόχους του: να προσλάβει μια καλή ομάδα γύρω του και να αποφασίσει αν θα ενταχθεί σε κάποια πολιτική ομάδα ή θα παραμείνει ανεξάρτητος. Αυτή η απόφαση είναι κρίσιμη για τη μελλοντική του πορεία και την επιρροή του στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο Φειδίας Παναγιώτου ξεχωρίζει ως ο μοναδικός ευρωβουλευτής χωρίς κομματική υποστήριξη. Αυτή η ανεξαρτησία του προσφέρει την ευκαιρία να προσεγγίσει τα ζητήματα με φρέσκια ματιά και να συμβάλλει με καινοτόμες ιδέες στο ευρωκοινοβούλιο. Με τη δυναμική του παρουσία και την αποφασιστικότητά του, ο Φειδίας είναι έτοιμος να αφήσει το στίγμα του στις Βρυξέλλες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση