ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Οι παράλογες απαιτήσεις που έχει καθημερινά o πρίγκιπας Κάρολος

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το θρόνο της; Ο Πρίγκιπας Κάρολος βιώνει ήδη την καθημερινότητα του σαν Βασιλιάς! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ “Serving The Royals: Inside The Firm”, όπου αρκετοί από τους υπηρέτες της βασιλικής οικογένειας αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του πρωτότοκου γιου της Βασίλισσας.

Ο τελευταίος μπάτλερ της Πριγκίπισσας Diana Paul Burrell αποκάλυψε για τον Πρίγκιπα πως: «Κάνουμε τα πάντα γι’ αυτόν. Μάλιστα θέλει να σιδερώνονται κάθε πρωί οι πυτζάμες του, το νερό στο μπάνιο του να έχει συγκεκριμένη θερμοκρασία, αλλά και το πώμα του νεροχύτη να βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη θέση». Ναι καλά διαβάσατε! Μέχρι και για το πώμα του νεροχύτη, έχει άποψη.

Μάλιστα από τα πιο παράλογα πράγματα που ζητάει ο Πρίγκιπας είναι να σιδερώνονται τα κορδόνια από τα παπούτσια του κάθε πρωί πριν από τις επίσημες εμφανίσεις του.

Σε περίπτωση που χρειαστεί ο Πρίγκιπας να κάνει κάποια επίσκεψη σε φιλικό σπίτι παίρνει κάποια πράγματα μαζί του. Φυσικά και έχει το δικό του φαγητό, προς αποφυγής κάποιας δηλητηρίασης, ενώ έχει μαζί του πάντα μια ειδική θέση που τοποθετείται στην τουαλέτα γιατί αλλιώς δεν την χρησιμοποιεί.

Τώρα εμάς, όλα αυτά δεν μας ακούγονται και πολύ normal… αλλά μάλλον δεν μας πέφτει λόγος! Πρίγκιπας είναι, ότι «θέλει κάνει»!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση