ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Οι πανέμορφες δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη στην επίδειξη στο Παρίσι

Η εκθαμβωτική εμφάνισή τους

Η Σήλια Κριθαριώτη έκανε την απόλυτη επιτυχία «μαγεύοντας» τους πάντες στην επίδειξη μόδας στο πλαίσιο της εβδομάδας υψηλής ραπτικής που διεξήχθη στο Παρίσι. Η έμπνευση της επιτυχημένης παρουσιάστριας ήταν από τη μόδα της δεκαετίας του 90 ενώ δεν παρέλειψε και το παραμυθένιο στοιχείο από την επίδειξή της. 

Στο πλευρό της επιτυχημένης σχεδιάστριας ήταν οι πολυαγαπημένες δίδυμες κόρες της, Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου, καρποί του έρωτά της με τον Νίκο Τσάκο. Η οικογένειά της κάθισε μπροστά μπροστά κατά τη διάρκεια της επίδειξης για να απολαύσουν τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη και για να υποστηρίξουν τόσο την ίδια όσο και τη δουλειά της. 

Η ίδια η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τις πανέμορφες δίδυμες κόρες της από τα παρασκήνια της επίδειξης μόδας ενώ οι εντυπωσιακή εμφάνιση των κοριτσιών κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. 

Τόσο η Ελισάβετ όσο και η Ειρήνη Τσάκου φρόντισαν να βάλουν μαύρα φορέματα που τα συνόδευσαν με καλαίσθητα κοσμήματα για να βρίσκονται στην επίδειξη μόδας στην οποία η μητέρα τους θριάμβευσε για άλλη μια φορά. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σήλιας Κριθαριώτη με τις πανέμορφες κόρες της:

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση