ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Οι κατηγορίες εναντίον του πρίγκιπα Andrew αποκάλυψαν πως φέρεται το παλάτι στις γυναίκες

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Πολλά είναι τα σκάνδαλα που συνδέονται με την βασιλική οικογένεια κατά καιρούς, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους Βρετανούς πολίτες όσο και στα παγκόσμια tabloids, με πολλούς να πιστεύουν ότι δύσκολα μπορούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Όπως συνέβη και με τον πρίγκιπα Andrew, όταν έδωσε συνέντευξη μιλώντας για την φιλία του με τον Epstein, αλλά και απαντώντας στις κατηγορίες της Virginia Roberts, για σεξουαλική κακοποίηση, χωρίς Ενσυναίσθηση για το θύμα, και αρνούμενος να συνεργαστεί με τις αρχές.

Από την άλλη, μαθημένοι στα όσα ακούγονται, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χειρίζονται όλα τα σκάνδαλα με τον δικό τους τρόπο, όπως ας πούμε το ξέσπασμα του κινήματος #metoo στο οποίο δεν μπορούσε να λάβει θέση λόγω «ουδετερότητας», όμως μέσα από συμβολικές κινήσεις προσπάθησε να δείξει την συμπαράστασή της.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν έγινε με την υπόθεση Epstein, που όχι μόνο προσπάθησαν να απαλλάξουν τον πρίγκιπα από τις κατηγορίες, αλλά ταυτόχρονα, φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι η βασιλική οικογένεια «έχει μια ιστορία στο να αντιμετωπίζει χωρίς Ενσυναίσθηση τις γυναίκες που υποφέρουν».

Ναι μεν, η βασίλισσα, επέλεξε να του αφαιρέσει τα βασιλικά του καθήκοντα, όμως ας μην ξεχνάμε πως η πριγκίπισσα Diana, είχε προβλήματα με τον τύπο, αλλά και μέσα στο παλάτι, και δεν έχριζε της ίδιας προστασίας, όπως ούτε και η Meghan Markle.
Με την Laura Clancy, της «Independent» να τονίζει πως η «βασιλική οικογένεια και η μοναρχία έχει μια πατριαρχική φύση και ιστορικά πάντα οι γυναίκες που υπέφεραν δεν αντιμετωπίζονταν όπως έπρεπε», υποστηρίζοντας στο βιβλίο της , "Running the Family Firm: How the Monarchy Manages its Image and Our Money”, πως «οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας θεωρούνται ακόμα μητέρες διαδόχων με το ενδιαφέρον για πιθανή εγκυμοσύνη μετά τον γάμο ή για το φύλο του μωρού να είναι ακόμα έντονο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, το ενδιαφέρον για το "χρώμα” του αγέννητου μωρού της Markle μέσα στο Παλάτι που ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική».

Από την άλλη, η Diana, είχε πει ότι το παλάτι την θεωρούσε «ασταθή» εξαιτίας της ψυχικής της υγείας, με την Meghan να αντιμετωπίζει κάτι αντίστοιχο, ζητώντας βοήθεια, για να πάρει απάντηση ότι «δεν θα ήταν καλό για τη μοναρχία να ζητήσει βοήθεια». Ενώ ο Andrew κατάφερε ναι μεν να κρυφτεί από τους paparazzi, όμως όταν ο φίλος του Jimmy Savile, είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε από την οικογένεια, αλλά στην κηδεία του τον τίμησε για την φιλανθρωπική του δράση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση