ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Χατζηγιάννης: Για πρώτη φορά στη σκηνή μετά την υπουργοποίησή του

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού συγκινεί με την ερμηνεία του.

Δέσποινα Άσπρου

Με το σύνθημα "η μουσική ενώνει" 28 καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, τραγουδιστές, ποιητές και συγκροτήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους και απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του φονικού σεισμού στη Τουρκία και στη Συρία και του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας και του "Δημάρχου" κατεχόμενης Λευκωσίας και εκεί είδαμε τους Πρέσβεις Ιταλίας, Γαλλίας και Κούβας να δίνουν "το παρών" τους, ενώ την συναυλία παρακολούθησε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε κάποια μάλιστα στιγμή της εκδήλωσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κλήθηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι. Τραγουδώντας την επιτυχία του Γιώργου Νταλάρα "Κάπου νυχτώνει", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συγκίνησε με την πρώτη του δημόσια ερμηνεία μετά την υπουργοποίησή του.

"Μια συναυλία γεμάτη συγκίνηση και ανθρωπιά εις μνήμη των θυμάτων του σεισμού στη Τουρκία και τη Συρία, αλλά και του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα. Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ένωσαν τις φωνές τους και απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα. Τη συναυλία παρακολούθησα με τους Στέφανο Στέφανου ΓΓ Ακελ, Χρίστο Ιωσήφ αντιδήμαρχο Λευκωσίας και Τουφάν Έρχουρμαν, πρόεδρο του ΡΤΚ. Ήταν μεγάλη τιμή αλλά και έκπληξη όταν με φώναξαν στη σκηνή να συμμετάσχω με ένα τραγούδι. #υφυπουργείοπολιτισμού", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση