ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

H Christina Ricci παραλίγο να λάβει μήνυση για σκηνή σεξ που αρνιόταν να γυρίσει

Για την τραυματική εμπειρία και τη σημαντική αλλαγή που συντελείται στο Hollywood μίλησε η ηθοποιός.

Ριάνα Στυλιανού

H Christina Ricci άρχισε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία, πιο συγκεκριμένα από τα 9 της. Η ηθοποιός είδε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι γυναίκες ηθοποιοί στο Hollywood, και πλέον είναι πολύ χαρούμενη που τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι γυναίκες είναι πιο προστατευμένες και έχουν την επιλογή να πουν «όχι» σε σκηνές που τις κάνουν να νιώθουν άβολα.

Για αυτό το θέμα και για την παραλίγο μήνυση που ήταν να λάβει γιατί αρνήθηκε να γυρίσει μία σκηνή σεξ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "The View". Η ίδια αναφέρθηκε στο δυσάρεστο περιστατικό χωρίς ωστόσο να αναφέρει για ποια ταινία μιλούσε, και παραδέχτηκε ότι την σημάδεψε.

"Είναι φανταστικό να βλέπεις ότι δεν χρειάζεται να περάσουν εκείνα που περάσαμε εμείς. Μπορούν να πουν: Δεν θέλω να κάνω αυτή τη σκηνή. Δεν θα είμαι γυμνή. Μπορούν να βάλουν τα όρια για τους εαυτούς τους που δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε. Κάποιος με είχε απειλήσει ότι θα με μήνυε κάποια στιγμή γιατί δεν ήθελα να κάνω τη σκηνή σεξ με έναν συγκεκριμένο τρόπο", εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

Κατά τη γνώμη της πλέον οι ηθοποιοί έχουν τις επιλογές να μην αναγκαστούν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν, παρά να το κάνουν για να μπουν καλύτερα στον χαρακτήρα και στο νόημα της τέχνης. "Νομίζω όταν αφαιρείς τον έλεγχο κάποιου από κάτι σαν αυτό, σε κάνει να μη θες να το κάνεις ποτέ", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία έχει βρεθεί στη θέση αυτή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ηθοποιός  |  σεζ  |  σκηνές  |  Hollywood  |  film  |  news  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση