ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Οι Anonymous συνδέουν την Naomi Campbell με τον Jeffrey Epstein

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι μια γυναίκα υπέβαλε καταγγελία εναντίον του Trump και του Epstein

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» νέα στοιχεία φαίνεται να έρχονται στο φως όταν η ομάδα των Anonymous έκανε μια ανάρτηση στο twitter με κάποιες τρομακτικές αποκαλύψεις για μερικές από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Naomi Campbell.

Οι Anonymous τη συνδέουν μαζί με τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein όπως και τον Donald Trump, τον πρίγκιπα Andrew και άλλες γνωστές προσωπικότητες.

Οι Anonymous κυκλοφόρησαν ένα έγγραφο με το όνομα Jeffrey Epstein's Little Black Book. Ανάμεσα στα ονόματα του «μαύρου βιβλίου» είναι αυτό της Naomi Campbell μαζί με τους Donald Trump, Ivanka Trump, Phil Collins, πρίγκιπα Andrew και τον Tony Blair.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι μια γυναίκα υπέβαλε καταγγελία εναντίον του Trump και του Epstein δηλώνοντας ότι τη βίασαν όταν ήταν 13 ετών. Οι Anonymous έβαλαν αποδείξεις στον σύνδεσμο της δημοσίευσης γράφοντας: «Σκοτώσατε τον Jeffrey Epstein για να καλύψετε την ιστορία της εμπορίας παιδιών και του βιασμού».

Καθώς περισσότεροι θαυμαστές άρχισαν να ρωτούν τη Naomi ζητώντας απαντήσεις σχετικά με τη δημοσίευση στο Twitter η ίδια απενεργοποίησε την ενότητα σχολίων στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι δεν επιβεβαιώνεται ότι ο λογαριασμός αλλά και τα στοιχεία που δημοσίευσε είναι αυθεντικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση