ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ο Bill Clinton φιλοξενήθηκε στο «νησί των οργίων» του Epstein

Όλα όσα αποκαλύπτει η σειρά του Netflix «Jeffrey Epstein: Filthy Rich»

To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω. Τα σκάνδαλα πίσω από το όνομα του παιδόφιλου Epstein και του γνωστού «Νησίου των Οργίων» δεν έχουν τελειωμό με ολοένα και περισσότερα άτομα να εμπλέκονται σε αυτό.

Ένας από αυτούς και ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Bill Clinton, ο οποίος εθεάθητε στο νησί του Epstein, όπου νεαρά κορίτσια φαίνεται να δέχτηκαν επίθεση από τον παιδόφιλο και τους υψηλού προφίλ φίλους του, σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Ο Steve Scully, ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος στο ιδιωτικό νησί Little Saint James της Καραϊβικής του Epstein, είπε ότι είδε τον πρώην πρόεδρο να κάθεται με τον παιδεραστή στη βεράντα της βίλας του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Clinton αρνήθηκε ότι έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί της Καραϊβικής, αλλά παραδέχτηκε ότι πέταξε με ιδιωτικό τζετ του Epstein σε μερικές περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν υποδείξεις ότι ο Clinton εμπλέκεται στα ερωτικά σκάνδαλα του Epstein.

Ο Scully, ο οποίος συντηρούσε τα τηλέφωνα και το διαδίκτυο στο νησί, ισχυρίζεται στην εκπομπή ότι δεν είδε κανέναν άλλον επισκέπτη τη στιγμή της συνάντησης των δύο ανδρών, σύμφωνα με το The Sun. Δεν είναι σαφές πότε πραγματοποιήθηκε η φερόμενη συνάντηση στο νησί.

Η Angel Ureña, εκπρόσωπος του Clinton, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δήλωση της στην DailyMail. «Αυτό ήταν ένα ψέμα την πρώτη φορά που υπόθηκε, και δεν είναι αλήθεια σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσες φορές επαναλαμβάνεται», είπε η Ureña.

Το δεύτερο άτομο που ισχυρίζεται ότι είδε τον Clinton στο νησί ήταν η Virginia Roberts Giuffre. Η ίδια δήλωσε ότι παραβρέθηκε σε δείπνο με τον Epstein, τον Clinton, την Ghislaine Maxwell και δύο άλλες γυναίκες από την Νέα Υόρκη. Ισχυρίστηκε ότι αργότερα είδε τον Clinton να περπατάει στο σκοτάδι με δύο όμορφα κορίτσια τα οποία κρατούσε αγκαλιά.

Ο Clinton δεν απάντησε στους ισχυρισμούς και το γραφείο του είχε προηγουμένως επιμείνει ότι ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για τα τρομερά εγκλήματα του Epstein. Υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην πρόεδρο στα σκαλιά του ιδιωτικού αεροπλάνου του Epstein το «Lolita Express» μαζί με την Maxwell το 2002.

Σε άλλες φωτογραφίες, φαίνεται να έχει το χέρι του γύρω από την Chauntae Davies η οποία ήταν προσωπική masseuse και «σκλάβα του σεξ» του Epstein. Το γραφείο του Clinton παραδέχτηκε ότι πέταξε τέσσερις φορές με το Lolita Express - στην Ευρώπη, στην Ασία και δύο ταξίδια στην Αφρική.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση