ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ocean's Eleven: Prequel με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling

Θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους μετά τη συμμετοχή τους στην πολυαναμενόμενη ταινία 'Barbie'.

Μαρία Καραμάνου

Ένα prequel της ταινίας "Ocean's Eleven" ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο, με τους Margot Robbie και Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας "Ocean's" θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, ακολουθώντας την τριλογία που σκηνοθέτησε ο Steven Soderbergh το 2000.

Αυτό το νέο έργο αποτελεί έναν ανανεωμένο εκ νέου προσανατολισμό της αρχικής ταινίας του 1960, η οποία είχε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Brad Pitt, George Clooney και Matt Damon. Αυτή η νέα ταινία έρχεται μετά το πρόσφατο "Ocean's 8" του 2018, το οποίο δεν έλαβε τις καλύτερες κριτικές.

Η επερχόμενη ταινία θα διαδραματίζεται κατά τη δεκαετία του '60, προσδίδοντας μια χρονική αίσθηση στο σύμπαν του franchise. Το prequel του Ocean's 11 αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του πριν το τέλος του μήνα, ενώ δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της. Ο Gosling και η Robbie θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε αυτό το κινηματογραφικό έργο, μετά τη συμμετοχή τους στην πολυαναμενόμενη ταινία "Barbie" που θα προβληθεί στα τέλη του Ιουλίου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση