ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

O Trump επιμένει πως γράφει ένα επικό βιβλίο, αλλά κανείς δεν το θέλει

Οι δηλώσεις των εκδοτικών οίκων ενάντια στον Trump

newsroom must

Πριν λίγες μέρες ο Donald Trump αποκάλυψε πως αρνήθηκε δύο προτάσεις από εκδοτικούς οίκους που όμως δεν κατονόμασε. ''Δεν θέλω συμβόλαιο αυτή την στιγμή. Γράφω σαν τρελός όμως, και όταν έρθει η ώρα θα δείτε το βιβλίο όλων των βιβλίων'' είπε. Οι πρώην προέδροι συνήθως επιλέγουν να γράψουν τα απομνημονεύματά τους μετά από δύο θητείες, όπως ο Barack Obama, ή όταν εκδιώκονται μετά από μία θητεία όπως ο Trump.

Μετά το τέλος της θητείας του, η Washington Post δημοσίευσε πως στα τέσσερα χρόνια που ήταν πρόεδρος ο Trump είχε κάνει 30, 573 λανθασμένες ή παραπλανητικές δηλώσεις, και τώρα, μάλλον λόγω αυτού, η Guardian αποκαλύπτει πως οι εκδοτικοί οίκοι δύσκολα θα επενδύσουν σε ένα τέτοιο βιβλίο αφού ίσως προκαλέσει εξέγερση προσωπικού. Το Politico, από την άλλη, ανέφερε πως επικεφαλής εκδοτικών οίκων όπως οι Penguin, Harper Collins κ.ά. δήλωσαν πως δεν πρόκειται να αγγίξουν ένα τέτοιο βιβλίο. 

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρεις ένα βιβλίο που θα ήταν πραγματικά ακριβές. Αυτό θα ήταν το πρόβλημα. Αν δεν μπορεί καν να παραδεχτεί ότι έχασε τις εκλογές, τότε πώς να το δημοσιεύσεις;» γράφουν τα σχόλια που δημοσίευσε το Politico. 

Παρ' όλα αυτά, να πούμε πως βιβλία που γράφτηκαν για τον Trump όσο εκείνος ήταν πρόεδρος αποδείχτηκαν εξαιρετικά κερδοφόρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση