ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

O Trudeau έκλεψε την παράσταση στο Gay Pride του Καναδά

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau κατάφερε με τη συμμετοχή του να κλέψει την παράσταση το Gay Pride του Τορόντο.

Ο Trudeau συμμετείχε στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων κρατώντας και κουνώντας τη σημαία του Καναδά, στα άκρα της οποίας υπήρχε το ουράνιο τόξο-σύμβολο της κοινότητας των LGBTQ.

Ο Καναδός Πρωθυπουργός φάνηκε να το χαίρεται ιδιαίτερα βγάζοντας σέλφις με τους συμμετέχοντες που τον χειροκροτούσαν ενώ αργότερα ανέβασε ανάρτηση στο twitter δηλώνοντας περήφανος και αναρτώντας φωτογραφίες από την παρέλαση.

Ένα ποτάμι από πολύχρωμα άρματα και διαδηλωτές σταμάτησαν στην οδό Yonge και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 49 θυμάτων του Ορλάντο, κυρίως LGBTQ.

"Η τραγωδία στη Φλόριντα είναι μια υπενθύμιση ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε το μίσος να μας παρασύρει", είπε ο Τρουντό.

Πριν από την παρέλαση ο Καναδός πρωθυπουργός τραγούδησε μαζί με την Lady Gaga το "Born This Way", για την γκέι κοινότητα ενώ είπε επίσης σε τοπικό ραδιοσταθμό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξετάζει τη δυνατότητα αναγνώρισης του τρίτου φύλου. Το Οντάριο ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα επιτρέψει τη χρήση ενός δείκτη για το τρίτο φύλο, για τις άδειες οδήγησης και τις κάρτες υγείας.

"Είναι κάτι που ψάχνουμε σε ομοσπονδιακό επίπεδο, είμαστε απλά προσπαθώ να βρώ τον καλύτερο τρόπο για να το πραγματοποιήσουμε», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση