ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Tom Ford για τις πλαστικές: «Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη»

«Κοιτάς πολλούς διάσημους τώρα και σκέφτεσαι απλώς ''Θεέ μου''»

Μαρία Σάββα

Ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford μιλώντας στο «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartPodcast, μοιράστηκε δημόσια την άποψή του για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφερόμενος κυρίως στα διάσημα πρόσωπα που τις εφαρμόζουν.

«Αισθάνομαι ότι μερικές φορές οι πλαστικές επεμβάσεις είναι υπερβολικές», σχολίασε αρχικά ο ίδιος. «Οι άνθρωποι κάνουν ενέσεις με πολλά πράγματα στο πρόσωπό τους. Κοιτάς πολλές διασημότητες τώρα και σκέφτεσαι απλώς ''Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη;''… Δεν μοιάζουν πια ούτε με τον εαυτό τους», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Φωτογραφία απο ΚΥΠΕ

Συνεχίζοντας να «καταδικάζει» τις πλαστικές επεμβάσεις των διασημοτήτων σχολίασε πως «είναι πραγματικά δυσμορφία. Νομίζω ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους χάνουν την επαφή με το ποιοι ήταν. Βλέπουν μια γραμμή και νομίζουν ότι πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν μια ρυτίδα και πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν το στόμα κάποιου άλλου και πιστεύουν ότι πρέπει να το έχουν».

Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο ίδιος σχολίασε το φετινό Met Gala, λέγοντας: «Έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων. Ήταν απλώς πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα που πήγαιναν σε μια έκθεση για τον 18ο αιώνα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση