ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ο σύντροφος της κόρης του Putin λέγεται... Zelensky

Η κόρη του προέδρου της Ρωσίας διατηρεί σχέση με τον επαγγελματία χορευτή μπαλέτου που τυγχάνει να λέγεται Zelensky στο επίθετο

Η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια καμιά φορά κι αυτό είναι γνωστό. Όπως έγινε γνωστό, η κόρη του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, Katerina Tikhonova έχει συνάψει σχέση με έναν επιτυχημένο, επαγγελματία χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη ονόματι... Igor Zelensky. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tanz-zeitschrift (@tanzzeitschrift)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της «Daily Mail» ο γαμπρός του προέδρου της Ρωσίας έχει ακριβώς το ίδιο επίθετο με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky. Η Katerina Tikhonova έχει μία κόρη 2 ετών μαζί με τον χορευτή ενώ προηγουμένως ήταν παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, τον Kiril Shamalov με τον οποίο χώρισε το 2017 κι έκτοτε άρχισε τη σχέση της με τον κορυφαίο χορευτή, Igor Zelensky ο οποίος υπήρξε και επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας και ζει στη Γερμανία. 

Για περίπου δύο χρόνια, η Katerina Tikhonova πηγαινοερχόταν από τη Μόσχα στο Μόναχο όπου ζει ο σύντροφός της, σύμφωνα με το IStories και μάλιστα η δημοσιογραφική έρευνα που προηγήθηκε βρήκε έγγραφα που δείχνουν πως οι πτήσεις όντως έγιναν και μέσα ήταν τα ονόματα της ίδιας της Katerina Tikhonova, του Igor Zelensky, ενός μικρού κοριτσιού και όλο το προσωπικό από νταντάδες μέχρι σωματοφύλακες. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο χορευτής παραιτήθηκε από το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας τον περασμένο μήνα γιατί αρνήθηκε να καταδικάσει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by STARS OF BALLET (@starsof.ballet)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ÁFRICA. (@afrisballetx)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dance Danza (@dancedanzaok)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση