ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Salt Bae απογοητεύει τους φίλους του Νεοϋρκέζους με «πανάκριβες, μικρές μερίδες»

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ, γνωστός και με το ψευδώνυμο Salt Bae, που έγινε meme στο διαδίκτυο για τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο αλατίζει τα φαγητά του φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε και τόσο τους Νεοϋρκέζους με το καινούργιο εστιατόριο που άνοιξε στο Μανχάταν.

Η δημοτικότητα του σεφ-meme στο Facebook, το Twitter και ακόμα και το 9GAG, είχε γεννήσει πολύ υψηλές προσδοκίες για το άνοιγμα του νέου, πολυτελούς steakhouse Nurs-Et, όμως οι φίλοι του καλού φαγητού που το επισκέπτονται φεύγουν απογοητευμένοι. Ο λόγος; Οι «πανάκριβες, μικρές μερίδες» του που οδήγησαν πολλούς να εκφράσουν το παράπονό τους μέσω social media σημειώνοντας ότι σηκώθηκαν από το τραπέζι πεινασμένοι και «σκασμένοι» μόνο από τον λογαριασμό.

Το Nurs-Et είναι το έκτο εστιατόριο του Τούρκου, στο οποίο ο ίδιος δίνει συχνά «σόου» μαριναρίσματος και προετοιμασίας των πιάτων. Όπως όμως σημειώνει ο κριτικός Ρόμπερτ Σιετσέμα -δημοσιεύοντας μάλιστα τον λογαριασμό από το εστιατόριο-, το θέαμα είναι συνηθισμένο και δεν προκαλεί κανέναν ενδιαφέρον στους πελάτες που μπαίνουν για να γευματίσουν.

Το επίπεδο των πιάτων δεν φαίνεται να δικαιολογεί τις «αστρονομικές τους τιμές», σε μία γειτονιά της Νέας Υόρκης που το ακριβό φαγητό δεν είναι πρόβλημα. Ακόμα όμως και για τα δεδομένα της «καλής περιοχής» Theatre, οι τιμές του Γκιογκτσέ είναι πολύ τσουχτερές, αφού μία «απλή» μπριζόλα στοιχίζει 275 δολάρια - χωρίς καν να συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες ή κάποια σαλάτα εποχής.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση