ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Ο πρώην butler της Middleton αποκαλύπτει πώς είναι η Markle στην πραγματικότητα

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, οι φήμες που θέλουν την Meghan Markle να βρίσκεται σε "πόλεμο" με την Kate Middleton, δίνουν και παίρνουν. Για τον λόγο αυτό ειδικοί στα βρετανικά media, συμπεριλαμβανομένων δημοσιογράφων, ιστορικών και του πρώην butler της πριγκίπισσας Diana, συναντήθηκαν για ένα επεισόδιο στη σειρά του TLC, "Kate vs. Meghan: Princesses At War?", για να συζητήσουν το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στις δύο royals.
Αν και οι "ειδικοί" κατέληξαν στο ότι είναι μόνο φήμες, την παράσταση έκλεψε ο butler Paul Burrell, ο οποίος είχε μία ενδιαφέρουσα άποψη για το περιβάλλον στο παλάτι και την εμπειρία της Meghan.

"To παλάτι οτυ Buckingham είναι σαν το Downton σε εγρήγορση... Ξέρω πως η Meghan δεν θα είναι δημοφιλής σε όλους. Τους αρέσουν τα πράγματα να μένουν τα ίδια... Η Meghan είναι μία ώριμη γυναίκα. Ξέρει τι θέλει και θα το πάρει", δήλωσε εκείνος ανάμεσα σε άλλα.

Ο Burrell, εξομολογήθηκε πως οι δυναμικές στη βασιλική οικογένεια μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση για κάποιον που δεν έχει υπάρξει μέλος της στο παρελθόν. "Η Κate θα είναι πάντα μπροστά κι αυτό μπορεί να είναι περίεργο για τη Meghan, που θα πρέπει να υποκλίνεται μπροστά της σε δημόσιους χώρους", είπε ο Burrell.

Στην συνέχεια ο butler κατέληξε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη αλήθεια στις φήμες, παρά μόνο πως είναι ελκυστικό να σκέφτεσαι και να μιλάς για μία ενδεχόμενη διαμάχη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση