ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Ο πρωταθλητής Μάριος Γεωργίου σε ρόλο μοντέλου

Δείτε την πασαρέλα του αθλητή

Το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία ένα φιλανθρωπικό fashion show με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή».

Εκεί -εκτός από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου- είδαμε και τον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής, Μάριο Γεωργίου, ο οποίος στήριξε το έργο του οργανισμού, αλλά και το show και περπάτησε στην πασαρέλα με total black sport look, το οποίο στα μανίκια είχε άσπρη και κόκκινη λεπτομέρεια.

Δείτε τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να κάνει πασαρέλα

Στο fashion show περπάτησαν μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT. Το show διοργανώθηκε από το “Out of the Blue Creative Communications”.

Δείτε στη συνέχεια το στιγμιότυπο από την εμφάνισή του Μάριου Γεωργίου:

Το «Γκολ στη Ζωή» είναι ο πρώτος εθελοντικός φιλανθρωπικός οργανισμός των ποδοσφαιριστών της Κύπρου και η ιδέα προήλθε από το σώμα των ποδοσφαιριστών σε Παγκύπρια βάση. Ο οργανισμός μετρά πέντε χρόνια φιλανθρωπικής δράσης και -όχι μόνο- έχει δώσει ελπίδα, αλλά έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς.

Εκεί, είδαμε και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο οποίος όντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη, περπάτησε στην «πασαρέλα», φορώντας μια ζακέτα και βερμούδα σε πράσινο, μπλε και άσπρο χρώμα, τραβώντας τα βλέμματα όσων ήταν εκεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση