ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Δείτε τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να κάνει πασαρέλα

Αυτός είναι ο λόγος που τον είδαμε σε ρόλο μοντέλου

Το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία ένα φιλανθρωπικό fashion show με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή».

Το «Γκολ στη Ζωή» είναι ο πρώτος εθελοντικός φιλανθρωπικός οργανισμός των ποδοσφαιριστών της Κύπρου και η ιδέα προήλθε από το σώμα των ποδοσφαιριστών σε Παγκύπρια βάση. Ο οργανισμός μετρά πέντε χρόνια φιλανθρωπικής δράσης και -όχι μόνο- έχει δώσει ελπίδα, αλλά έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς.

Στο πιο πάνω fashion show περπάτησαν μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως  Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT. Το show διοργανώθηκε από το “Out of the Blue Creative Communications”.

Εκεί, είδαμε και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο οποίος όντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη, περπάτησε στην «πασαρέλα», φορώντας μια ζακέτα και βερμούδα σε πράσινο, μπλε και άσπρο χρώμα, τραβώντας τα βλέμματα όσων ήταν εκεί.

Δείτε στη συνέχεια το στιγμιότυπο από την εμφάνισή του: 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση