ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

O Πρίγκιπας William... σε ρόλο σερβιτόρου στο Birmingham

Viral οι φωτογραφίες από την «πρωτοβουλία» του.

newsroom must

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, William, εκτέλεσε και καθήκοντα σερβιτότορου, όταν επισκέφθηκε με την πριγκίπισσα το οικογενειακά διοικούμενο Indian Streatery στο κέντρο της πόλης Birmingham την Πέμπτη. Ο πρίγκιπας έκανε μια τηλεφωνική κράτηση και εξυπηρέτησε ως υπάλληλος.

Η κράτηση έγινε στο όνομα του πελάτη Vinay Aggarwal, ο οποίος αργότερα δήλωσε έκπληκτος από την εμπλοκή του πρίγκιπα και ότι σίγουρα δεν αναγνώρισε τη φωνή. Νόμιζε ότι ήταν απλά ένας υπάλληλος του εστιατορίου που ήταν υπεύθυνος για τις κρατήσεις. 

Καθώς προσπαθούσε να κλείσει το τραπέζι, ο πρίγκιπας William δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και έδειξε για ακόμη μία φορά τόσο την αίσθηση του χιούμορ του αλλά και την απλότητά του, παρά τη θέση του.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα δεν έχασαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ακόμα παραπάνω κάνοντας προσπάθεια ακόμη και να μαγειρέψουν.

Σίγουρα είναι κάτι ασυνήθιστο να βλέπουμε τέτοιες προσωπικότητες να απολαμβάνουν κάτι τόσο απλό όσο το μαγείρεμα όμως είναι κάτι ευχάριστο αφού μέσω αυτού δείχνουν την πιο ανθρώπινη και λιτή πλευρά τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση