ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θερμή συνομιλία βασιλιά Καρόλου για παρουσία του Harry στην στέψη

Ο Κάρολος επιδίωξε να ξεκαθαρίσει τα θέματα μεταξύ τους.

newsroom must

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρίγκιπας Harry είχε μια εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Η συνομιλία τους στόχευε στη διευκόλυνση του δρόμου προς την προσέγγιση και την επίλυση της διαμάχης τους, με αφορμή το βιβλίο του Harry με τίτλο Spare, όπου έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια.

Η Ingrid Seward, συντάκτρια του περιοδικού Majesty Magazine, δήλωσε στη Sun ότι «Από ευγένεια θα περίμενε κανείς ότι ο Χάρι θα ήθελε να ανακατευτεί με την οικογένειά του, όσο δύσκολο κι αν του είναι αυτό. Όλοι τους έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα, αλλά θα ήταν ωραίο να μείνουν κοντά και να είναι φιλικοί». Όμως, φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει χρόνος για μια προσωπική συνάντηση πατέρα και γιου λόγω του ασφυκτικού προγράμματος της στέψης.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που μίλησε με τον πατέρα του, γεγονός που διευκόλυνε τον δρόμο προς την προσέγγιση. Ο Κάρολος θα καλωσορίσει τον γιο του. Νομίζω ότι η σχέση του με τον William είναι για μια άλλη στιγμή».

Ο Harry θα είναι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων του William και της Κate, στη στέψη του βασιλιά. Όπως είναι γίνει γνωστό, ο Harry θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του Μeghan Markle η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους. Φαίνεται πως και οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες για να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα τους και να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royal family  |  κάρολος  |  news  |  royals  |  gossip  |  prince harry  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση