ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο πρίγκιπας William εξαπολύει νέες κατηγορίες εναντίον του πρίγκιπα Harry

Ο λόγος η πρόταση για συνάντησή τους απο τον William.

newsroom must

Όλα έδειχναν πως οι σχέσεις του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry θα έφτιαχναν αφού από την μέρα της συνέντευξης των Sussex’s στην Oprah Winfrey ήταν τεταμένες, ήρθε η ανακοίνωση της «επανένωσής τους» κατά την ανέγερση ενός αγάλματος προς τιμήν της μητέρας τους Diana.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τους 2 να είναι ακόμη «τσακωμένοι» και το Us Weekly μοιράζεται απόσπασμα των δηλώσεων ενός εκπροσώπου του παλατιού που λέει «Ο William νιώθει ότι ο Harry μετά την μετακόμιση στη Καλιφόρνια έχει επηρεαστεί από την επιτυχία και το Hollywood. Ήδη έχει κατηγορήσει τον Harry ότι έχει βάλει τη δόξα πάνω από την οικογένεια μετά τη μεγάλη συνέντευξη».

Την αναζωπύρωση της σχέσης τους έδειχνε ότι θα σηματοδοτούσε η ανέγερση του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας τους Diana, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα το γεγονός αυτό και μόνο ίσως την κάνει χειρότερη αφού ο William πρότεινε στον αδελφό του να βρεθούν πριν από το event αλλά ο Harry αρνήθηκε « Εάν ο Harry κάνει τα δικά του εκείνη την ημέρα ή –χειρότερα- δεν εμφανιστεί, ο William δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ».

Θα πρέπει λοιπόν να αναμένουμε εξελίξεις επι του θέματος.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση