ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ο πρίγκιπας Harry xάνει μια για πάντα τους τίτλους του;

Να αφαιρεθεί ο βασιλικός τίτλος από τον πρίγκιπα Harry θέλει το 44% των Βρετανών

Ζωή Τουτουντζίδου

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του νέου του ντοκιμαντέρ στο Netflix, ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να εκδώσει την πρώτη του αυτοβιογραφία. Ο πρίγκιπας βλέπει σιγά-σιγά την δημοτικότητα του να μειώνεται, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, με το 44% του πληθυσμού της χώρας να ψηφίζει την απομάκρυνση του από το παλάτι και την αφαίρεση των τίτλων του.

photo by @netflix

Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε από το YouGov για τους Times τού Λονδίνου, το 44% των ερωτηθέντων υποστηρίζει πως πρέπει να αφαιρεθούν οι τίτλοι του πρίγκιπα Χάρι, ενώ το 32% θεωρεί πως όχι. Επίσης, το 44% των ερωτηθέντων απάντησε ότι συμπαθεί παραπάνω τον πρίγκιπα William και την σύζυγο του Kate Middleton, σε αντίθεση με το 13% που υποστήριξε την σχέση του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

«Εκπλήσσομαι που το ντοκιμαντέρ δεν έκανε μεγαλύτερη ζημιά στους Sussexes. Το βρήκα επώδυνο. Σε έκανε να συνειδητοποιείς πως είναι χαμένες ψυχές. Από την άλλη, δεν εκπλήσσομαι καθόλου που ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς κάνουν το κλασικό παραμένοντας στωϊκοί. Δεν διαμαρτύρονται για τον Harry» ανέφερε ο Tom Queen συγγραφέας του βιβλίου «Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle» στα ξένα μέσα.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη έρευνα αλλά και την απαίτηση του γενικού πληθυσμού να αφαιρεθούν οι τίτλοι του πρίγκιπα Harry, απάντησε «θεωρώ πως είναι απίθανο να αφαιρέσει ο βασιλιάς Κάρολος τους βασιλικούς τίτλους από τον γιο του, δούκα του Sussex καθώς έτσι θα φαινόταν πως εκείνος και ο πρίγκιπας William κάνουν τα ίδια με τον Harry και τη Μeghan».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση