ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Η Shakira κάνει απολογισμό της χρονιάς και μας βάζει σε σκέψεις

«Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε»

newsroom must

Λίγες ώρες μετά την αλλαγή του νέου χρόνου η Shakira έκανε τον δικό της απολογισμό θα λέγαμε της χρονιάς, αναρτώντας στα social media ένα άκρως ενδιαφέρον κείμενο όπου εξέφραζε τα συναισθήματα αλλά και τα όσα αποκόμισε από την περασμένη χρονιά.

«Αν και οι πληγές μας παραμένουν ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά , ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνεχίστε να εκτιμάτε τον εαυτός σας», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια και πρόσθεσε «Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά απρεπείς. Περισσότεροι συμπονετικοί παρά νωθροί. Λιγότεροι φεύγουν και περισσότεροι μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι χαμένα, ποτίζουν το πένθος εκεί που θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν περισσότερο ανθρώπινους, ώστε ακόμα κι εν μέσω ενός "ραγίσματος" να συνεχίσουμε να αγαπάμε».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Όλα αυτά φυσικά μάς βάζουν σκέψεις όσον αφορά το διαζύγιο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Pique, μετά τις αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση