ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Νέο χτύπημα από Sussexes: Έρχονται και τα απομνημονεύματα της Markle

Θα αποκαλύπτει όσα δεν ανέφερε ο πρίγκιπας Harry στην αυτοβιογραφία του

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε θέση «αντεπίθεσης» φαίνεται να μπήκε το παλάτι του Μπάκιγχαμ σύμφωνα με ξένους αναλυτές λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του νέου βιβλίου του πρίγκιπα Harry, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Με πηγή του παλατιού να αναφέρει σχετικά με το νέο βιβλίο του πρίγκιπα «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο χειρότερο για αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια. Όλα αποκαλύπτονται. Για τον Βασιλιά Κάρολο τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι περίμενε, αλλά είναι πολύ σκληρό ιδιαίτερα με τον William αλλά ακόμη και με την Kate. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή του καυγά μεταξύ των δύο αδελφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς θα μπορέσουν ο Harry και ο William να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

Όπως όλα δείχνουν η σύζυγος του πρίγκιπα, Meghan Markle ετοιμάζει με την σειρά της τα δικά της απομνημονεύματα. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Δούκισσα του Sussex γράφει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο το οποίο θα αναφέρει όσα γεγονότα άφησε εκτός ο πρίγκιπας Harry στην αυτοβιογραφία του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση