ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Post Malone για το TikTok: «Είναι τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι φυσικό»

Όταν ασκείται πίεση στους μουσικούς καλλιτέχνες να πετύχουν τα τραγούδια τους να γίνουν viral στο TikTok.

Ο Post Malone προσθέτει τη δική του άποψη στη συζήτηση σχετικά με την πίεση που ασκείται στους μουσικούς καλλιτέχνες να πετύχουν τα τραγούδια τους να γίνουν viral στο TikTok.

Σε νέα συνέντευξή του στο Apple Music 1, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Malone μιλά για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα το TikTok.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις τους ανθρώπους να ακούσουν τη μουσική σου» αναφέρει ο ράπερ. «Και το TikTok είναι τόσο σπουδαίο... είναι υπέροχο» σημειώνει προσθέτοντας ότι οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κάνουν viral τα τραγούδια καλλιτεχνών. «Ανακαλύπτεις ταλαντούχους ανθρώπους εκεί» προσθέτει.

Ωστόσο, παρά το όφελος που μπορεί να προσφέρει το TikTok σε αναδυόμενους καλλιτέχνες, ο ράπερ εξηγεί ότι δεν τον προσελκύει η δημιουργία περιεχομένου στην εφαρμογή. «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δημιουργήσω κάτι φυσικό» λέει, προσθέτοντας ότι ήταν «ενδιαφέρον» που άκουσε τη γνώμη της τραγουδίστριας Halsey για το TikTok.
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι η δισκογραφική της εταιρεία απέκλειε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, So Good, έως ότου το τραγούδι δημιούργησε μια viral στιγμή στο TikTok. Η εταιρεία ανακοίνωσε από τότε ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.

«Η αλλαγή νοοτροπίας και η αποστασιοποίηση από τα social media επηρέασαν πραγματικά τη ζωή μου με θετικό τρόπο» αναφέρει ο ράπερ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεχθάνεται τελείως τα social media. «Κάνε αυτό που είναι σωστό για σένα. Στο τέλος της μέρας θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου» λέει. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι με το οποίο δεν νιώθω πολύ άνετα» διευκρινίζει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @postmalone

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση