ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Ο πατέρας του Τσιτσιπά ανοίγεται για πρώτη φορά μετά τον σάλο

Ξεκαθαρίζει το ξέσπασμα του γιου του προς αυτόν, το οποίο έγινε viral

Μαρία Σάββα

Πριν μερικές μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ξεσπά στον πατέρα του, βρίζοντας τον κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα πολλοί να αφήνουν αμέτρητα αρνητικά σχόλια για τους άσχημους τρόπους του τενίστα.

Ο πατέρας του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του αλλά και να δώσει τέλος στα αρνητικά σχόλια για τον γιο του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας, «Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία».

Συνεχίζοντας είπε: «Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση