ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο πατέρας της Meghan κατηγορεί δημόσια την Oprah

Της έστειλε μήνυμα πως ευθύνεται για όλο το χάος που έχει ξεσπάσει.

newsroom must

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη των Sussex στην Oprah, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου μεταξύ των Meghan - Ηarry και το Παλάτι, με πολλούς να ρίχνουν την ευθύνη στην παρουσιάστρια και τις ερωτήσεις της, ένας από τους οποίους ήταν ο πατέρας της Δούκισσας.

Όπως είναι γνωστό ο πατέρας της Meghan πάντα κάτι έχει να πει και κάποιον να κατηγορήσει και αυτή την φορά, τα ''βάζει'' με την Oprah στην οποία έστειλε και μήνυμα πως εκείνη ευθύνεται για όλα.

Σε συνέντευξή του Thomas Markle με την αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή “60 minutes”, που μεταδόθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου, αποκάλυψε πώς έμαθε για τη γέννηση της εγγονής του.

“Tο άκουσα στο ραδιόφωνο.”, είπε ο Thomas.

“To Lili είναι τέλειο όνομα”, είπε στη συνέχεια, “και το άλλο που με κάνει ευτυχισμένο είναι ότι τώρα υπάρχει πολύ περισσότερο DNA των Markle στη βασιλική οικογένεια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ελπίζω να φτάσω, κάποια στιγμή, να δω τα εγγόνια μου γιατί είμαι πολύ καλός παππούς.

Άφησα ένα γράμμα στην Oprah με τον αριθμό τηλεφώνου και το email μου και της έγραψα:” Δώστε μου την ευκαιρία να πω την ιστορία μου. Δεν είναι δίκαιο να λένε την πλευρά τους χωρίς να ακουστεί και η δική μου. Δεν έλαβα καμία απάντηση.”

Ο Thomas εξήγησε ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ στην πόρτα της κόρης του χωρίς πρόσκληση. «Δεν θα το έκανα ποτέ», είπε. “Αυτό θα με έκανε stalker. Δεν είμαι.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση