ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

«Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τράπερ Toquel

newsroom must

Ο τράπερ Toquel συνάντησε τον παρουσιαστεί Σταύρο Θεοδωράκη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και στην σχέση του με την οικογένεια του, παρουσιάζοντας μας μια πτυχή του που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο ‘’man’’ για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας «Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγροίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο. Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο»

«Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα», κατέληξε ο Toquel.

Δείτε την συνέντευξη εδώ 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση